Caz de braconaj surprins de camerele video instalate de WWF in Muntii Tarcu

Caz de braconaj surprins de camerele video instalate de WWF in Muntii Tarcu


September 11, 2015, Caras-Severin, Romania. Tarcu Mountains a Natura 2000 protected area monitored by WWF The man carrying a riffle is a forestry service employee in the area. Three hours later, the people seen here are probably carrying the body of a dead animal, in their backpack. The next day, September 12, 2015 Here they are, with the almighty trophy. The poachers celebrate the moment. The footage here is proof of poaching. Poaching is a crime which severely affects biodiversity and local communities. WWF will do everyting it can to see the perpetrators prosecuted. Find our more about on wwf.ro. Share this video to help put an end to poaching in Romania.

11 thoughts on “Caz de braconaj surprins de camerele video instalate de WWF in Muntii Tarcu

  1. Castiga bani cu noi. De ce vezi din ce in ce mai des astfel de anunturi? Pentru ca suntem seriosi si oferim cel mai simplu, sigur si legal program de castigat bani. Si inca mai avem nevoie de colaboratori care sa lucreze cu noi part-time sau full time. Esti perseverent, serios si ai cunostinte minime pe calculator? Daca da, atunci trimite un mail cu titlul INFO sau PROIECT la adresa de mail de mai jos. Cu o activitate zilnica de 1-2 ore vei putea incepe activitatea alaturi de echipa noastra. Adresa mail: [email protected]

  2. Parerea mea personala este ca acest video este fals. Organizatia WWF a plasat camera (evident invizibila) fix in zona in care stiau ca acesti "actori" o sa se odihneasca. Ce mi s-a parut suspect este faptul ca in rucsac aveau cerbul tranșat (WTF? serios? probabil era un cerb mic nu?). Coarnele puteau foarte bine sa fie aduse doar pentru acest cadru. Data si ora pe camera sunt puse dupa peste video observandu-se un decalaj in pozitionare atunci cand trece de la o camera la alta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *